Przejdź do treści
Fundacja Original

Fundacja Original

Konsulting branży rolno-spożywczej

  • Fundacja Original
    • Interes branży żywnościowej
    • Think Tank
    • Projekty rozwojowe – współpraca z samorządami
    • Współpraca międzynarodowa
    • Doradztwo i konsulting
  • Cele Fundacji
  • Władze
    • Rada Fundacji
    • Zarząd
  • Inaczej o żywności
  • Projekty i ekspertyzy
  • Partnerzy
  • Kontakt
  • Polski
  • English
Opublikowane w 15 października 201921 stycznia 2021 przez kuba

Fundacja Original opracowała analizę SWOT dla systemów jakości żywności

KategorieBez kategorii

Nawigacja wpisu

Poprzedni wpisPoprzedni Umowa z FAO dot. opracowania i wdrożenia polityki jakości żywności w Albanii podpisana!
Następny wpisNastępne Warsztat na Podlasiu – wyzwolić potencjał regionu z wykorzystaniem produktu lokalnego

Ostatnie wpisy

  • Mamy Strategię Sektora Wołowiny „Polska Wołowina 2030”!
  • Od dziś „Twaróg wędzony” to Gwarantowana Tradycyjna Specjalność!
  • Strategia ,,Polska Wołowina 2030″ z patronatem MRiRW
  • „Młoda Polska Gęś Owsiana” kolejnym Oznaczeniem Geograficznym z Polski?
  • Fundacja Original włączona w pracę nad przygotowaniem specyfikacji „Śliwowicy łąckiej”
Polityka prywatności Dumnie wspierane przez WordPress